top of page

AIMHIGH - TRAINING & PERFORMANCE

Nå dine mål!

Hos AimHigh – Training & Performance får du de bedste muligheder for at udvikle dig og nå dine mål – uanset dit udgangspunkt. Vi har mange års erfaring og arbejder med mange sportsgrene – og med atleter og udøvere, der strækker sig fra verdenseliten til begynderniveau.

 

Vi tager udgangspunkt i dig

Første skridt på vej mod dit mål er en samtale med os – ofte i kombination med/fulgt op af en fysisk test. Det giver os vigtig viden og indsigt, og på den baggrund kan vi rådgive dig og skræddersy dit træningsprogram. Vi tager altid udgangspunkt i dine ambitioner – og kan hjælpe dig med at bryde de nødvendige grænser, få succes og nå dit mål.

 

Kommunikation er afgørende

Første samtale følges op af flere på telefon eller mail (form og frekvens aftales individuelt). Kommunikation og fortrolighed mellem udøver og træner er en af de vigtigste veje til succes – og det er fundamentalt for at udvikle vores træningssamarbejde optimalt.

 

Vi er i hele landet

Vores træningsrådgivning er uden fast geografisk placering. Derfor kan du få fuldt udbytte af AimHigh, uanset hvor du bor eller opholder dig. Vi har permanente testfaciliteter i Hillerød og Hellerup, men kommer også ud og foretager tests i alle dele af landet.

 

Vi samarbejder med de bedste

I AimHigh har vi et stærkt og professionelt netværk, og vi kan formidle kontakt til kvalificerede og kompetente fagfolk inden for f.eks. skadesbehandling, psykologisk rådgivning, massage mm.

bottom of page