AIMHIGH X-TRAINING

AimHighs X-træning indeholder de træningselementer som vi, i AimHigh, anser for essentielle i en god basistræning. Således indgår træning af styrke, smidighed, balance, koordination og kondition i træningen. Derudover er X-træningen en god social træningsform, der indeholder både fællestræning og par/gruppeøvelser.

Plads til alle

AimHigh X-træning er designet, så alle kan være med. Træningen er tilrettelægger så indholdet let kan differentieres både hvad angår de tekniske og fysiske udfordringer, så både nye som rutinerede kan få fuldt udbytte af træningen.

Vi bestræber os på, at have et lille træner-team, så relationen mellem deltagere og trænere kan blive stærk og kontinuiteten bedst mulig.

Løbetræning

Hvis I ønsker, at udvide træningstilbuddet til jeres medarbejdere med organiseret og professionel løbetræning af ca. 45 minutters varighed, kan vi lave en god løsning på det også. Vi anbefaler at løbetræningen er i umiddelbar forlængelse af X-træningen.

Foredrag

High performance coach Rune Larsen vil i en seriøs, men underholdende form beskrive konceptet bag sustainable lifestyle. Sustainable lifestyle bygger på AimHighs mangeårige erfaringer med at få mennesker i både sportsverdenen og erhvervslivet til at lave gode præstationer både i og udenfor jobbet.

Sustainable lifestyle handler om, at skabe rammer for bedre sundhed, større arbejdsglæde og overskud i fritiden.

Featured Posts