Work Out! Et nyt træningskoncept

PRESSEMEDDELELSE, JUNI 2016 Nyeste trend indenfor træning: Træn i naturen – hele året rundt! WorkOut er et nyt træningskoncept hvor al træning foregår udendørs. Hver dag. Hele året. Konceptet bygger på socialt samvær og livsglæde i naturens rammer med Charlottenlund Travbane og Bellevue som kulisse og træningsmakker. Bag konceptet står den professionelle coach og træner Rune Larsen, samt to ivrige motionsudøvere, som til daglig er topledere i erhvervslivet.

Naturen som træningsmakker At bruge naturen som fitnesscenter er en trend der er kommet for at blive mener Sofie Lindahl-Jessen, en af de tre personer bag WorkOut. Hun er til daglig global salgs - og marketingdirektør hos Fritz Hansen og en ivrig løber og cykelrytter i fritiden. ”De fleste af os sidder ved en skærm det meste af arbejdsdagen og dernæst i en bilkø på vejen hjem. Udendørstræning lokker derfor helt naturligt som en tiltrængt kontrast til et stresset indendørs arbejdsliv”, siger Sofie. Og det er hun ikke ene om. Andelen af danskere som foretrækker at træne ude i det fri er nemlig stadigt stigende viser flere studier, blandt andet fra Idrættens Analyseinstitut. Deres seneste undersøgelse fra 2016 viser at 55% af voksne mandlige idrætsudøvere foretrækker at træne i naturen mens tallet er 53% for kvinder. Til sammenligning foretrækker kun 40 og 43% henholdsvis at træne i et fitnesscenter. Læs mere her om undersøgelsen fra Idrættens Analyseinstitut

Alle kan være med! En erfaren og faglig dygtig træner kan favne både triatleten og motionisten i en og samme træningstime og det er også det, man sigter efter hos WorkOut. ”Workouts træninger er for alle, der deler glæden ved at dyrke sport udenfor. Vores vision er at skabe et udendørs træningsfællesskab, som bygger på unikke og sjove træningsoplevelser i naturen. At træne udendørs tilfører et ekstra element til træningen og øger motivationen”, observerer Rune Larsen, der har en baggrund som professionel cykelrytter og udvikler af træningskoncepter i virksomheden AimHigh.

Tyvstart WorkOut starter hold fra d. 1 august 2016, men hele sommeren har man mulighed for at prøve konceptet af gratis ved en række introduktionsarrangementer. ”Vi benytter både kendte og nye træningsformer. Cykling, løb og funktionel træning vil være at finde på holdplanen året rundt. Vi har hold for de morgenfriske kl. 6.00 samt eftermiddags-hold kl. 17 og kl. 19, samt flere hold både lørdag og søndag. Og så vil vi desuden også have hold specielt for kvinder” fortæller, Rune Larsen. Det månedlige medlemskab af WorkOut til 299 kr. giver adgang til alle træninger.

Gratis Træning Workout inviterer i juni og juli alle interesserede med til gratis træning

Klik ind på vores facebook her for at se hvor og hvornår

Featured Posts
Recent Posts