CyclingChallenge - et unikt neværksforløb


AimHigh har de sidste to år været træningspartner på netværksprogrammet CyclingChallenge. Cycling Challenge forløber sig over en periode fra februar til oktober med faste fællestræninger om søndagen, test i start og slutperioden af forløbet, netværksmiddage, mekanikeraftener og selvfølgelig forløbets højdepunkt - turen til Italien. I 2015 deltog ca. 60 erhvervsfolk fordelt på forskellige hold og dystede mod hinanden om CyclingChallenge trofæet. I udfordringen indgår den daglige træning, fundraising og hvor gode benene er på turen til Italien som elementer i kampen om trofæet.

Deltagerne i Cycling Challenge, er med til at støtte Børne Hjernecancer Fonden (BHCF). Cycling Challenge er Børne Hjernecancer Fondens største indsamlingsaktivitet, og alle midler der indsamles, går ubeskåret til forskning i hjernecancer der rammer børn. Holdene deltager aktivt i indsamlingen til Børne Hjernecancer Fonden fx. gennem salg af sponsorater. Deltagergebyret dækker de faktiske udgifter i programmet, så overskuddet til Børne Hjernecancer Fonden kommer fra deltagernes initiativer.

Læs mere på CyclingChallenges hjemmeside hvis du eller din virksomhed søger en spændende udfordring i det nye år.

Featured Posts
Recent Posts