October 6, 2016

October 6, 2016

Please reload

Recent Posts

NYT SAMARBEJDE

March 9, 2016

1/4
Please reload

Featured Posts

CyclingChallenge - et unikt neværksforløb

December 17, 2015

 

 

AimHigh har de sidste to år været træningspartner på netværksprogrammet CyclingChallenge. Cycling Challenge forløber sig over en periode fra februar til oktober med faste fællestræninger om søndagen, test i start og slutperioden af forløbet, netværksmiddage, mekanikeraftener og selvfølgelig forløbets højdepunkt - turen til Italien. I 2015 deltog ca. 60 erhvervsfolk fordelt på forskellige hold og dystede mod hinanden om CyclingChallenge trofæet. I udfordringen indgår den daglige træning, fundraising og hvor gode benene er på turen til Italien som elementer i kampen om trofæet.      

 

Deltagerne i Cycling Challenge, er med til at støtte Børne Hjernecancer Fonden (BHCF). Cycling Challenge er Børne Hjernecancer Fondens største indsamlingsaktivitet, og alle midler der indsamles, går ubeskåret til forskning i hjernecancer der rammer børn. Holdene deltager aktivt i indsamlingen til Børne Hjernecancer Fonden fx. gennem salg af sponsorater. Deltagergebyret dækker de faktiske udgifter i programmet, så overskuddet til Børne Hjernecancer Fonden kommer fra deltagernes initiativer. 

 

Læs mere på CyclingChallenges hjemmeside hvis du eller din virksomhed søger en spændende udfordring i det nye år.

 

 

 

Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Black Instagram Icon

AimHigh - Traverbanevej 10, 2920 Charlottenlund - aimhigh@aimhigh.dk - 20420462