MARC CHRISTIAN GARBY – EN NY BEGYNDELSE


2015 – Et skridt op?

Både ja og nej. Jeg skrev kontrakt med Christina Watches-Kuma(CWK) i slutningen af 2013. Et hold der havde ambitioner om, at rykke et niveau op til Pro Continental. Et hold med god økonomi og stærke profiler. Jeg så frem til en masse internationale konkurrencer i 2014, og forhåbenligt efter sæsonen, rykke et niveau op. Men desværre blev det ikke noget godt år, hverken for mig eller CWK.

Jeg havde en meget sygdomsplaget sæson. Og desværre ikke så mange konkurrencer, som jeg havde håbet. Jeg havde sygdomsperioder i februar, marts, maj og juni. Mit bedste løb var Sibiu Tour i Juli. Det var godt for selvtilliden, endelig at være ovenpå igen. Men der gik ikke længe før den var gal igen. Jeg blev syg til Portugal rundt, allerede natten efter prologen. Det var et langt etapeløb, og jeg håbede på, at overvinde sygdommen. Det blev desværre kun værre og værre og jeg endte med, at være syg hele august. Jeg afsluttede en pencilinkur to dage inden Tour of China.

Tiden hos CWK, var dog ikke kun dårlige oplevelser. Jeg fik nye bekendtskaber og en masse god erfaring. Både taktisk, mentalt og om min krop. Jeg er glad for de oplevelser jeg havde med ”Cirkus Hembo”.

Christina Watches-Kuma lukkede jo som bekendt, og rykkede altså ikke op, som jeg ellers havde håbet på. Men alligevel føler jeg, at jeg er kommet et niveau højere i 2015. Team Idea, som mit nye hold hedder, har en masse gode konkurrencer (så fremt planerne holder stik) på programmet. Et godt løbsprorgam, vægter jeg rigtig højt. Jeg tror CWK havde et stærkere økonomisk fundament og større ambitioner om fremtiden. Team Idea, ser jeg mere som et hold, jeg kan bruge som springbræt. Dog ikke at forstå, at det er en dårlig ting.

Mit 2015:

Efter mit sidste sygdomsforløb, har jeg prioteret mit helbred over alt andet. Mit mål for 2015 er simpelthen, at holde mig rask hele året. Jeg ved, at hvis jeg kan det, så kommer det hele til at gå min vej. Jeg har en masse spændende konkurrencer, og det er selvfølgelig svært ikke, at gå og drømme, og sætte sig op til løbene. Men det kan også være stressende(muligvis en grund til, at jeg ofte blev syg i 2014), hele tiden at gå og sige til sig selv: ”Jeg skal jeg skal jeg skal, jeg mangler jeg mangler jeg mangler.” Derfor griber jeg sæsonen lidt anderledes an. Jeg tror på, at det bliver en succes.

Team Idea 2010 ASD

Holdet har to større profiler, der har været oppe på de helt store hold i cykelsporten. Davide Viganò og Francesco Reda. Med sportsdirektør Alberto Elli i servicebilen, så er der personer med meget erfaring her på holdet. Jeg er den eneste udlænding blandt de 13 ryttere på holdet. Men det går fint, jeg kan godt begå mig på italiensk, og eftersom at de andre ryttere ikke kan engelsk, så er jeg tvunget til at tale det, og dermed fortsat lære. Der er en rigtig god kemi på holdet, og jeg håber virkelig, at det vil fortsætte sådan hele sæsonen. Det ville være super!

Træningslejr – Donoratico

Vi har siden den 25. januar haft træningslejr i Donoratico (Toscana). Det er fedt træningsområde, med muligheder for lidt af hvert. Stigninger fra 1km til 10km. Desværre har vejret ikke været helt optimalt, men vi har dog endnu ikke måtte skære noget af træningen fra. Italienerne er ellers generelt skræmt inden træningen af bare en enkeltregndråbe, men de har trodset det og trænet godt!

I dag har vi haft hviledag, efter en hård tre-dags blok med over 15 timers træning. Hviledag hos os betyder, at man har helt frie tøjler til hvordan, man vil hvile. Vi har dog alle sammen cyklet. Jeg har kørt 30 min på ruller, da jeg trods alt ikke ville køre i regn på min hviledag, samt lavet noget core træning. Meget stille og rolig dag, men den var tiltrængt.

De næste par dage, vil der være intensiv træning, bl.a. med pace bagved bil, hvor vi kører rulleskift. Det giver godt med fart i benene. Torsdag har vi en længere tur planlagt, hvis vejret tillader det. Der gik snak om, at vi fik sne, men det vil tiden vise. Søndag har vi første løb. GP Costa Degli Etruschi.

/Marc

Tags:

Featured Posts