October 6, 2016

October 6, 2016

Please reload

Recent Posts

NYT SAMARBEJDE

March 9, 2016

1/4
Please reload

Featured Posts

BLODETS BETYDNING FOR MENNESKETS PRÆSTATIONSEVNE

July 31, 2015

Blodet er en vigtig komponent for evnen til at præstere som udholdenhedsatlet. Hvordan blodet påvirkes af træning og hvilken betydning det har for præstationen har været et centralt fokusområde i AmiHigh-træner Thomas Bonne’s Phd-projekt. I denne videopræsentation kan du se Thomas’ vejleder, lektor Nikolai B. Nordsborg, præsentere dele af de studier der indgik i Thomas’ afhandling. Som altid præsenterer Nikolai Nordsborg det komplicerede materiale på en letforståelig måde. Her er chancen for på 15 min at få et indblik i nogle af de mekanismer de øger præstationen som følge af træning.

 

SE VIDEO HER

 

 

 

 

 

Tags:

Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Black Instagram Icon

AimHigh - Traverbanevej 10, 2920 Charlottenlund - aimhigh@aimhigh.dk - 20420462