SEBASTIAN FINI – ELITENS MESTERSKAB I CROSS

Sebastian Fini vandt igår elitens løb ved de nationale maesterskaber i cross. Og så alligevel ikke. Der opstod forvirring vedrørende den nye U23 klasse og i sidste ende stod det klart at det ikke var muligt for Sebastian at vinde både U23 og Elite. Der var dog ingen tvivl om at Sebastian var weekendens stærkeste rytter. Her er et par af hans tanker ovenpå weekenden:

Løbet igår var et hårdt løb! Lagde fra start ikke super hårdt ud, men så hurtigt at de andre ryttere ikke kunne følge mit tempo, så satte farten lidt op og så at jeg øgede forspringet omgang efter omgang. Det var med at til at give mig ekstra punch i cyklen de hårde steder! Om jeg bliver dansk mester i herre elite eller U23 er egentlig underordnet for mig! 100 UCI point er 100 UCI point. Jeg synes bare det er sjovt at køre cross som en disciplin ved siden af mountainbike som er det jeg satser 100% på! At jeg måske bliver udtaget til VM er super fedt, jeg vil glæde mig til at give den gas med den form jeg er i på det tidspunkt og så ellers få en fed oplevelse ud af det! Nu tager jeg ti dage til Gran Canaria for at få noget god træning. Det var planlagt lang tid før cross-DM, men betyder også at jeg kan komme til VM i super god form hvis jeg bliver udtaget. Nu gælder det først om at få nogle dage med varme, sol og kilometer

Featured Posts
Recent Posts