October 6, 2016

October 6, 2016

Please reload

Recent Posts

NYT SAMARBEJDE

March 9, 2016

1/4
Please reload

Featured Posts

U23 DM CYKELCROSS – SEBASTIAN FINI GÆSTEBLOG

June 10, 2015

 

Første dag til DM i cross. U23 mesterskabet blev kørt for første gang. Min største konkurrent var nok Nikolaj Østergaard fra Skive. Får en rigtig god start på løbet, men efter allerede efter en 1/2 omgang punkterer jeg på baghjulet og kører den resterende omgang på fladt hjul, inden jeg får ny cykel i depotet. Bliver overhalet i mit skifte men hurtigt får jeg overhalet gruppen på tre der er kommet forbi og derfra kører jeg fra konkurrenterne og øger forspringet. Havde en god fornemmelse i kroppen og benene var rigtig gode. Prøvede at spare så meget på kræfterne som muligt, samtidig med jeg sikrede mig U23 mesterskabet. Glad for endnu en Danmarksmestertrøje! Imorgen bliver det et noget skarpere felt til elitens DM, men glæder mig til at give den gas igen

 

 

 

Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Black Instagram Icon

AimHigh - Traverbanevej 10, 2920 Charlottenlund - aimhigh@aimhigh.dk - 20420462