October 6, 2016

October 6, 2016

Please reload

Recent Posts

NYT SAMARBEJDE

March 9, 2016

1/4
Please reload

Featured Posts

SEBASTIAN FINI – GÆSTEBLOG

May 1, 2015

Sebastian Fini Carstensen er en af Danmarks bedste terræn-ryttere. I sin korte karriere har Sebastian allerede opnået en stribe imponerende resultater. Han har indtil flere junior-titler på sit CV og kunne i sit første år som U23 rytter også iklæde sig Dannebrog da han i sommer vandt elitens DM i mtb. Se videoen hvis du lære Sebastian lidt bedre at kende og læs hvorledes hans dag forløber henover weekend nedenfor:

 

Fredag – dagen før U23 DM i Madsby parken i Fredericia. For mit vedkommende bliver det til to løb i weekenden da jeg også stiller til start i elitens løb om søndagen. Den står på let træning i dag med lidt korte spurter for lige at sætte gang kroppen inden det går løs imorgen kl 14. Vejret er ikke det bedste, men når det ikke er længere end halvanden til to timer kan det lige gå. Kørte hårdt igår og der føltes benene super gode, hul igennem og stabile hurtige omgangstider på min private crossrute. Efter træning og arbejde sætter jeg kursen mod Fyn sammen med min holdkammerat Simon Andreassen. Først skal vi en tur forbi WeBike som er DMK’s sponsor og hente både bil og pavillion til weekendens løb. Ifølge vejrudsigten ser det ud som om vi får brug for pavillionen. Selvom det kræver meget udstyr og rengøring håber jeg det bliver meget mudret da jeg så har en fordel med min power på de tunge stykker. Det sidste stykke tid har jeg bevidst været ude og træne i regn og mudder for at forberede mig på de værste forhold. Jeg forventer et hårdt løb og glæder mig til at give den gas!

 

 

 

Tags:

Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Black Instagram Icon

AimHigh - Traverbanevej 10, 2920 Charlottenlund - aimhigh@aimhigh.dk - 20420462